דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אסאדו מתקתק צלוי בתנור
אסאדו בסילאן פשוט נדיר
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 220 מעלות.
  • 2 בתבנית אפייה מסדרים את רצועות הבצל בשכבה אחידה, ומעליהן את קוביות הבשר ושאר הירקות.
  • 3 מוסיפים את היין והתבלינים, ומזלפים מעל הכל את הסילאן.
  • 4 מערבבים מעט כדי שהתיבול ישתלב בכל המרכיבים ומוסיפים את המים.
  • 5 מכסים בנייר אפייה רטוב, מעליו שכבת נייר כסף ומעליו מכסה לתבנית (אפשר במקום מכסה עוד שכבה של נייר כסף).
  • 6 אופים בתנור החם למשך כחצי שעה, ולאחר מכן מנמיכים לחום של 150 מעלות וממשיכים לאפות למשך כ- 4 שעות. אם הבשר עדיין לא מספיק רך - אפשר להוסיף עוד קצת נוזלים ולהמשיך בבישול בכיסוי מלא עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף גם שום - לא חובה.

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 34.3% 40.7% 23.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב