דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה הודו במילוי בשר
  • 1 מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עד הזהבה בכ- 3 כפות שמן.
  • 2 שמים בקערה את הבשר הטחון והאורז המוכן.
  • 3 מגררים גזר ומוסיפים לבשר הטחון.
  • 4 מוסיפים לבשר הטחון תבלינים, את הבצל הזהוב ו- 1/2 כוס מים או מי סודה.
  • 5 מערבבים היטב (רצוי בידיים) עד לאיחוד כל החומרים ומשאירים בצד.
  • 6 מניחים על משטח עבודה את חזה ההודו ובעזרת סכין גדולה וחדה חוצים אותו לאורכו עד שמתקבל כמו ספר פתוח.
  • 7 שמים בתוכו את תערובת הבשר הטחון וקושרים לגוש מהודק בעזרת חבל כותנה או חוט שמשון.
  • 8 לאותה המחבת שטוגן הבצל מוסיפים כ- 3 כפות שמן ומטגנים את חזה ההודו הממולא כ- 2 דקות מכל צד.
  • 9 לוקחים כלי הגשה גדול שמתאים לאפייה בתנור ומניחים את חזה ההודו.
  • 10 מכינים רוטב מכ- 1/2 כוס מים, תבלינים והעגבניות המגורדות ושופכים על חזה ההודו.
  • 11 עוטפים את הכלי בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני 180 מעלות כשעה.
  • 12 אפשר להכין יום או שעות מראש ולפני ההגשה מחממים כמה דקות בתנור ללא נייר האלומיניום.
  • 13 פורסים ו"משכיבים" בתוך הרוטב.
  • 14 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 15.2% 70.9% 12%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב