מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת בוקר או ערב לחול המועד פסח
- 1 לתוך קערה גדולה שוברים את המצות, מוסיפים את כל המרכיבים לפי הסדר (מלבד השמן לטיגון) ומערבבים היטב.
- 2 מחממים היטב מחבת עם שמן (חשוב).
- 3 מעבירים את הבלילה אל המחבת, משטחים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות לפחות (הקוטג` צריך להצטמצם).
- 4 הופכים בזהירות בעזרת צלחת אחרי שגירדנו את הצדדים ווידאנו שהכל יוצא חלק.
- 5 מבשלים עוד כמה דקות מהצד השני ומגישים חם. חג פסח שמח וכשר!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה מעל.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
23.4% |
29.3% |
45.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב