דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (12-15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות תפוחים אישיות עם קרמל, וניל וקינמון
  • 1 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולרפד תבניות אישיות מעוצבות - 2 מגשי סיליקון, בכ"א 6 שקעים אם בינוניות, 18 שקעים אם קטנות.
  • 2 להקציף את הביצים עם כוס ורבע סוכר למשך 7 דקות לקבלת בלילה תפוחה בהירה.
  • 3 לחמם את החלב על אש נמוכה, להמיס את החמאה המלוחה (ניתן להשתמש בחמאה רגילה) פנימה.
  • 4 להוסיף לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב. זהירות - תערובת החלב לא צריכה להיות חמה - תתקבל חביתה.
  • 5 לנפות קמח, קורנפלור, קינמון ואבקת אפייה. להוסיף לתערובת הנוזלים.
  • 6 להכין קרמל מ- 4 כפות סוכר ו- 2 כפות מים. לבשל עד לקבלת בועות צפופות אינטנסיביות. להיזהר לא לשרוף - יהא מר. להוסיף חצי כפית גרגירי וניל כשמוכן.
  • 7 לצקת בתחתיות כף קרמל מתובל ולפזר את התפוחים. על הכל לצקת את הבצק כ- 3/4 גובה.
  • 8 לאפות בחום של 200 מעלות במשך 6 דקות.
  • 9 להמשיך את האפייה בטמפרטורה של 180 עד להשחמה - צריך להישמע קול חלול וקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 15.8% 5.1% 76.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב