דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 582 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף עם ארטישוק ופטריות
  • 1 מחממים בסיר 1/4 כוס שמן זית ומטגנים 5 כרעי עוף עד הזהבה.
  • 2 מוציאים ומניחים בצד.
  • 3 מוסיפים 2 סלסילות פטריות שמפיניון קטומות רגל ו- 6 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים.
  • 4 מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד הזהבה.
  • 5 מחזירים את העוף, מוסיפים 2 שיני שום, 1/2 כוס יין לבן יבש וכוס ציר עוף או מים.
  • 6 מכסים ומבשלים כשעה עד שהעוף מתרכך.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 23.1% 63.7% 8.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב