דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (בין 15-20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
  • 2 מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את התירס ומביאים לרתיחה.
  • 3 מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות נוספות.
  • 4 מסננים ושוטפים במים פושרים כדי לצנן את התירס.
  • 5 לתוך קערה בינונית מגררים את גבינת הפטה, מוסיפים את התירס המסונן, את הפלפל, הכוסברה והביצים, ומערבבים היטב.
  • 6 מוסיפים את יתר הרכיבים ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 7 מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומשמנים אותו קלות, יוצקים מהתערובת בעזרת כף לביבות בגודל הרצוי ומשטחים לגובה של 1-1/2 ס"מ, לא דק מדי, ואופים כ- 12-15 דקות (יש להיזהר מאפיית יתר).
  • 8 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להשתמש בתירס קפוא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 10.2% 24.5% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב