דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק גריסים
מרק גריסים טעים לחורף
  • 1 בסיר גדול ועמוק להכניס את כל הירקות לאחר חיתוך לגודל הרצוי, לכסות במים ולהרתיח.
  • 2 להוסיף את התבלינים ולבשל כ- 20 דקות.
  • 3 לשטוף את הגריסים ולהוסיף למרק.
  • 4 להמשיך לבשל עוד כ- 35-40 דקות.
  • 5 להגיש חם מרק גריסים קל וטעים!
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לוותר על אחד מהשניים - מלח או אבקת מרק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מרגישה את החורף, איזה כיף. בא לי לפנק את המשפחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.4% 3.2% 12.4% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב