דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 308 גרם למנה\יחידה (18 מנות אישיות או 6 עיקריות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילות בצק פריך עם בשר כבש
  • 1 לערבב את כל מרכיבי הבצק וליצור בצק גמיש. לרדד בין שני דפי אפייה לגודל של 20/45 בעובי של חצי ס"מ. לגלגל עם הנייר כרולדה ולצנן.
  • 2 לטגן את הבשר עד לשינוי צבעו למשך כ- 15 דקות, להוסיף את הבהרט, לערבב, להעביר למסננת ולהגיר נוזלים. בקערה לערבב את הבשר ועשבי התיבול.
  • 3 לפתוח את עלה הבצק ולחצותו לאורך 10/45 פעמיים. להניח כמות של מלית לאורך במרכז, לגלגל מהודק, לחתוך בסכין חדה למקטעים של 5 ס"מ (כ- 18 סה"כ).
  • 4 להבריש בביצה הטרופה עם מים ומלח, ולאפות במשך כ- 20 דקות או עד להזהבה יפה בחום בינוני.
  • 5 להבריש מעל כשיוצא בעודו חם במעט שמן זית מתובל בג`ינג`ר ובצל ירוק (יש גם מוכן).
  • 6 בתיאבון חיוך

להשתמש בשמן זית וג`ינג`ר רק להברשה מעל כשיוצא בעודו חם, טובלים המברשת ועוברים מעל. לא צריך להיות רווי ונוטף, רק להיספג פנימה בעודו חם לטעם ולארומה. אפייה כ- 20 דקות אך לראות ההשחמה. הצבע צריך להיות שזוף בריא, לא מדי שלא יקבל מרירות ולא מעט שלא יהיה חיוור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 31.9% 21.2% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב