דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים ובננות
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 להקציף 6 חלבונים ולהוסיף בהדרגה 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
  • 3 בקערה גדולה נפרדת לטרוף חלמונים, להוסיף 3/4 כוס סוכר, קינמון, מוסקט, שמן, מיץ תפוזים וקמח.
  • 4 בעזרת מזלג לרסק את הבננות, להוסיף לעיסה ולערבב.
  • 5 להוסיף את החלבונים המוקצפים לעיסה ולערבב בתנועות קיפול.
  • 6 לשמן תבנית (בספריי שמן בטעם חמאה) ולסדר בתחתית את פלחי התפוז (200 גרם פלחי תפוזים רגילים, מיובשים ומסוכרים).
  • 7 לצקת את העיסה לתבנית ולאפות שעה.
  • 8 לצנן ולהפוך על תבנית הגשה.
  • 9 בתיאבון.

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26 או תבנית קוגלהוף + תבנית אינגליש קייק.

לשים לב כי יש להשתמש ב- 200 גרם פלחי תפוזים רגילים, מיובשים ומסוכרים, ולא בתפוז סיני ככתוב במצרכים לשם הערך התזונתי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 13% 8.5% 77.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב