דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 453 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרובית עם טחינה
שילוב נהדר של כרובית וטחינה משומשום מלא
  • 1 בסיר גדול להרתיח מים (כמה שצריך) ולהוסיף מלח וכורכום.
  • 2 עם הרתיחה להכניס את הכרובית עם התפרחת למטה ל- 5 דקות.
  • 3 לסנן, לקרר, לחלק לפרחים בינוניים ולשים בתבנית בשכבה אחת.
  • 4 לזלף טחינה מעל ולאפות 15 דקות במרכז התנור ועוד 5 דקות גריל להשחמה.
  • 5 להוציא, לשים מעל את הירק הקצוץ דק, זירזוף מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם. להשהות 10 דקות לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.5% 21.9% 22.3% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב