דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עם חומוס
  • 1 בקערה לשים את הבשר הטחון, פירורי הלחם הטחונים דק, כפית מלח, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, 3/4 כפית פלפל שחור, כפית פפריקה חריפה, כף פפריקה מתוקה וחצי כוס שמן.
  • 2 לקצוץ דק דק את הפטרוזיליה. את תפוחי האדמה + 2 עגבניות יש לגרד בפומפיה דקה ולהוסיף לקערה. לערבב הכל לתערובת אחידה.
  • 3 בסיר גדול לחמם 4 כפות שמן, לגרד 3 עגבניות מעל ולטגן קלות.
  • 4 להוסיף: רסק עגבניות, חצי כפית מלח, אבקת מרק עוף וחצי כפית פלפל שחור ולערבב.
  • 5 ליצור מהבשר כדורים בגודל הרצוי ולבשל כ- 20 דקות על אש בינונית.
  • 6 לסנן את קופסאות החומוס ולשטוף אותם.
  • 7 להוסיף מעל הקציצות ולהנמיך את האש לעוד 5-7 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הקציצות נקראות "קציצות לחם" על שום כמות פירורי הלחם שהן מכילות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 24.8% 31.4% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב