דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (30 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפו"א, תירס ופטריות
  • 1 לקלוף את תפוחי האדמה, לגרד במגרדת ולשים בקערה.
  • 2 לקצוץ את הבצל והפטריות ולהוסיף לקערה ביחד עם התירס.
  • 3 לתבל במלח ופלפל, להוסיף את הביצים והקמח ולערבב.
  • 4 לחמם את השמן במחבת.
  • 5 עם כף לקחת מהתערובת ולהכניס לשמן.
  • 6 לטגן עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
  • 7 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 14.3% 10.5% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב