דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 419 גרם למנה\יחידה (10 יחידות קישואים ממולאים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קישואים ממולאים בתנור
  • 1 מבשלים את חזה העוף בשלמותו עד להתרככות. מקררים וקוצצים בעזרת סכין חדה.
  • 2 במחבת מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל האדום וחזה העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור, ומטגנים תוך ערבוב כ- 7 דקות.
  • 3 שוטפים היטב את הקישואים וקוצצים את הקצוות. חוצים כל קישוא לאורכו ובעזרת כפית מוציאים את תוכן הקישוא ויוצרים "סירה". ממלאים כל סירת קישוא בחזה העוף שטיגנו ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
  • 4 מפזרים על הקישואים שבתבנית את הגזר, הבצל, השעועית הירוקה והפלפל האדום.
  • 5 בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב (רוטב הסויה מלוח דיו אז זהירות עם המלח). יוצקים את הרוטב לתבנית עד לגובה כמחצית הקישואים (בעזרת כף לצקת מעט רוטב על כל קישוא).
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. הערך התזונתי יהיה נמוך יותר מהכתוב בטבלה, כיוון שהמתכון אינו מכיל את תוכן הקישואים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 8.3% 39.6% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב