דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (כ- 50 לביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות תפו"א וקשקבל
הנאה מובטחת...
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולגרד בפומפייה (ניתן גם במעבד מזון).
  • 2 לסחוט היטב את כל המים מתפוחי האדמה.
  • 3 להוסיף ביצה, מלח ופלפל שחור, ולערבב.
  • 4 להוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה ולערבב.
  • 5 להוסיף את פתיתי הקשקבל ולערבב (אם הצטברו מים בתערובת רצוי לסחוט שוב).
  • 6 לחמם 10 כפות שמן במחבת, ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים. כאשר נגמר השמן במחבת, להוסיף כ- 5 כפות שמן נוספות ולהמשיך בטיגון.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
במקום קשקבל ניתן להשתמש בכל גבינה קשה אחרת (למשל בגבינה צהובה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 38.3% 14.5% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב