דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט מקושקשת
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר (כוס וחצי) עד לקבלת קצף יציב, אך לא נוקשה מדי.
  • 3 בקערה גדולה לטרוף את החלמונים ולהוסיף סוכר וניל ושמן.
  • 4 לבשל בסיר: 3 כפות קקאו, 4 כפות סוכר ו- 6 כפות מים, להרתיח ולכבות את האש. להוסיף 70 גרם חמאה ולערבב היטב.
  • 5 לחתוך את שני סוגי השוקולד לחתיכות קטנות, להוסיף מעל את הקמח, אגוז המוסקט והקינמון ולערבב.
  • 6 להוסיף את החלמונים אל הקצף הלבן ולערבב בתנועות קיפול.
  • 7 להוסיף אל התערובת את הקמח ולערבב בתנועות קיפול עד לקבלת עיסה אחידה ואוורירית.
  • 8 לשפוך את קרם השוקולד על העיסה ולערבב קלות.
  • 9 לשמן תבנית בתרסיס שמן, לצקת את העיסה ולאפות 40 דקות (לא יותר אחרת העוגה תתייבש).
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 19.7% 8.9% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב