דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (כ- 6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר עם פטריות
  • 1 להרתיח את רולדת הבשר בסיר עם מים רותחים ו- 2 עלי דפנה יבשים וקורט מלח (כ- 45 דקות),
  • 2 להוציא את הרולדה, להעביר לכלי יבש ולקרר. לפרוס לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
  • 3 לחמם שמן בסיר שטוח, לטגן קלות את הבצל הפרוס לעיגולים, להוסיף את פרוסות הבשר, הבטטה הפרוסה לעיגולים, תפוחי האדמה הפרוסים לעיגולים ברוחב 1 ס"מ והשום הקלוף והפרוס דק ולערבב קלות.
  • 4 לכסות את התבשיל במים בגובה המצרכים שבסיר ולהרתיח.
  • 5 להוסיף את הפטריות השלמות, אבקת מרק עוף, קורט מלח, פלפל שחור, כמון וכורכום ולהביא לרתיחה שנייה.
  • 6 להעביר לאש נמוכה ולתת לתבשיל לרתוח רתיחה איטית כחצי שעה נוספת.
  • 7 להוציא את הירקות והבשר מהסיר ולהמשיך להרתיח את הרוטב כמספר דקות לצמצום והסמכת הרוטב.
  • 8 להגשה - לסדר את פרוסות הבשר והירקות וליצוק מעל את הרוטב.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 13.1% 34.7% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב