דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה (מנה מכילה שוק עוף אחד)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי עוף
  • 1 להרתיח סיר קטן עם מים ומלח ולבשל את השעועית הלבנה (שהושרתה מראש במים) עד לריכוך בינוני (כ- 20 דקות), להוציא מהסיר ולקרר.
  • 2 לחמם שמן בסיר בינוני, להוסיף את הבצל, העגבניה ושוקי עוף, ולהשחים קלות מכל הצדדים.
  • 3 להוסיף לסיר את פרוסות תפוחי האדמה ולערבב קלות.
  • 4 להוסיף את השום, השעועית, המלח, הפלפל השחור והמים, ולהרתיח.
  • 5 להוסיף את אבקת מרק העוף, להנמיך את האש ולהשאיר על רתיחה איטית למשך כ- 40 דקות.
  • 6 להגשה: להעביר לצלחת הגשה נאה את העוף והירקות, ליצוק מעל את הרוטב ולפזר מעל תימין יבש, מספר עגבניות שרי ועלי נענע.
  • 7 בתיאבון חיוך

יש להשתמש בשוקי עוף רגילים (במצרכים כתוב "חלקים אכילים" על מנת שהערך התזונתי של המתכון יהיה מדויק ככל האפשר). שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 15.4% 30.3% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב