דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (18 יחידות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס גבינה מבצק עלים
  • 1 לחמם תנור ל- 200 מעלות.
  • 2 לפתוח את הבצק ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי.
  • 3 להבריש כל ריבוע בחמאה מומסת.
  • 4 בקערה לערבב: קוטג`, גבינה מגורדת, מלח ופלפל.
  • 5 בעזרת כפית להניח על כל ריבוע מעט גבינה ולקפל למשולש (להדק מסביב).
  • 6 לטרוף ביצה ולמרוח על כל משולש. לזרות מעל שומשום.
  • 7 להניח בתבנית מעל נייר אפייה ולאפות עד להזהבה בחום של 220 מעלות 10-15 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם ביצה קשה וסלט ירקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 43.4% 20.6% 34.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב