דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 468 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים כתומים ממולאים
  • 1 הכנת הרוטב - במחבת גדולה עם שתי ידיות ליצוק את שמן במחבת (לא הכל) ולטגן בצל אחד קצוץ, להוסיף פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, רסק עגבניות, כפית מלח ושום כתוש.
  • 2 למלא ב- 2 כוסות מים, להרתיח הכל ולסגור.
  • 3 את הפלפלים הכתומים לחתוך מלמעלה ולפתוח כמו מכסה של סיר,
  • לנקות את הגרעינים ואת התוכן ולהניח בצד כל פלפל בנפרד.
  • 4 במחבת קטנה לטגן את הבצל הנותר עם 1/4 קילו בשר טחון, כפית פלפל שחור וכפית מלח.
  • 5 את האורז לבשל קצת עד שיתרכך, להוסיף לבשר הטחון והבצל ולערבב.
  • 6 לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
  • 7 להוסיף את כוס הפטרוזיליה הקצוצה ולערבב - המילוי מוכן ומזומן.
  • 8 לוקחים כל פלפל, מוציאים את הסגירה וממלאים במילוי הבשר והאורז עד הסוף וסוגרים עם החלק השני של הפלפל וכן הלאה את כולם.
  • 9 מכניסים לרוטב בשכיבה אחד אחר השני עם הסגירה.
  • 10 להוסיף עוד טיפה מים ולבדוק אם חסר משהו לרוטב ולתת לזה להתבשל רבע שעה על אש נמוכה. זמן הבישול הוא כעשרים דקות, זה תלוי באורז אם הוא רך מספיק והאם הפלפלים מתרככים.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 14.3% 21.8% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב