דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 50 סהרונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סהרוני פרג
סהרוני פרג לבוקר
  • הכנת הבצק:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר את מיץ התפוזים, האשל והחלמונים ולערבל.
  • 2 להוסיף את הסוכר, השמרים והקמח ב- 2-3 פעמים, ולהמשיך לערבל עד לקבלת בצק נוח.
  • 3 לכסות את הבצק ולתת לו לנוח לפחות שעה.
  • הכנת המילוי:
  • 1 להרתיח בסיר את המים ביחד עם הסוכר ולבשל במשך כ- 10 דקות.
  • 2 להוסיף את החמאה, הפרג ופירורי הביסקוויטים.
  • 3 לבשל עוד 5 דקות עד שהתערובת מסמיכה ולקרר. אם המילוי לא מספיק מתוק לכם - ניתן להוסיף סוכר.
  • הכנת הסהרונים:
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לחלק את הבצק לכ- 50 חתיכות במשקל 25 גרם כל חתיכה. מי שרוצה יכול להשתמש במשקל - אני שקלתי.
  • 3 לקחת חתיכת בצק, לרדד, למלא במלית, לגלגל כמו רולדה ולסגור לצורת ירח. לעשות בצורה כזו את כל החתיכות, להניח בתבנית ולמרוח בביצה מעורבבת עם מעט שמן.
  • 4 לאפות בתנור כחצי שעה עד לקבלת צבע זהוב.
  • 5 לאחר הקירור לשמור בצנצנת מתאימה (ניתן לפדר באבקת סוכר).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל הסהרונים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה כולל את זמן הכנת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 16.7% 11% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב