דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי לפסח
גם בפסח אפשר ליהנות מפשטידת ברוקולי
  • 1 להביא לרתיחה את המים בסיר, לבשל את הברוקולי כ- 10 דקות, להוציא, לסנן ולמעוך כמו לפירה.
  • 2 לערבב בקערה את הברוקולי, הגבינות, הביצים, התבלינים והקמח.
  • 3 לשמן תבנית עגולה מתאימה ולהעביר את התערובת פנימה.
  • 4 לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת מעל ולאפות את הפשטידה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג גבינה שיש לכם.

ציוד נדרש: תבנית עגולה לאפייה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 16.1% 40.4% 40.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב