דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (כ- 10 לביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה עם ברוקולי ברוטב יוגורט סילאן
הלביבות שיעשו לכם את שבועות לטעים עוד יותר, צילום: אסף לוי
  • 1 לערבב את כל חומרי המלית היטב בקערה - גבינת הכנען, 2 ביצים, 2 כפות קמח, 75 גרם מחית תפוח האדמה מבושל במים, הסוכר, המלח ו- 200 גרם ברוקולי חלוט, חתוך לקוביות ומוקפץ בשמן הזית ובמלח.
  • 2 ליצוק לביבות בקוטר של כ- 5 ס"מ ובעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 3 לצנן את הלביבות במקפיא כחצי שעה.
  • 4 לטבול את הלביבות בקמח (5 כפות) ולאחר מכן בבלילת הביצים (2 ביצים מקושקשות).
  • 5 לטגן במחבת בשמן בעומק של כ- 1 ס"מ (כמות השמן במצרכים הינה כמות מוערכת).
  • 6 לערבב יחד את רכיבי הרוטב וליצוק מעל הלביבות לפני ההגשה.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. מספר המנות הינו מספר מוערך ולא ניתן ע"י יוצר המתכון - הערך התזונתי עלול להשתנות. צילום: אסף לוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 34.5% 30.9% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב