דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כ- 30 בורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס חצילים
  • 1 במעבד מזון לשים קמח, מחמאה, חלב וקורט מלח.
  • 2 לעבד עד לתערובת פירורית. להוסיף ביצה אחת ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 במחבת לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  • 4 לגרד את החצילים ולהוסיף לבצל. לטגן תוך כדי בחישה עד שהחציל מתרכך כעשר דקות.
  • 5 להוסיף את העגבניה ולתבל ביתרת המלח והפלפל השחור.
  • 6 לכבות את האש ולהוסיף את הגבינה המלוחה המגורדת.
  • 7 לרדד את הבצק על משטח מקומח מעט לעלה דק. לקרוץ עיגולים, למלא כפית מהמלית ולסגור לחצי ירח.
  • 8 לצבוט מעט את הבצק בקצוות ולהניח על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
  • 9 למרוח ביצה ולפזר שומשום.
  • 10 לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ניתן למלא גם בבטטות וגבינות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 22.7% 12.5% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב