דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ספגטי שחור וגבינות ללא גלוטן
  • 1 מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן.
  • 2 טורפים בקערה את הביצים.
  • 3 מגרדים את הגבינות (מלבד 50 גרם גבינת מוצרלה שמשאירים לקישוט), מוסיפים לביצים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את החלב, את האגוזים הקצוצים ואת התבלינים ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את האטריות ומערבבים.
  • 6 מרססים תבנית בתרסיס שמן, ועל ידי הזזת התבנית מצד לצד מצמידים אליה 5 כפות מפירורי הלחם.
  • 7 מעבירים את התערובת לתבנית, מגרדים מעל את 50 גרם גבינת המוצרלה שהשארנו, ומפזרים גם את פירורי הלחם הנותרים.
  • 8 אופים בחום 200 מעלות כחצי שעה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
המלצה - במקום פעמיים גבינה צפתית ניתן להוסיף גבינה צפתית אחת וחבילת טופו אחת. כך יקראו למתכון: פשטידת ספגטי שחור, גבינות וטופו ללא גלוטן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.2% 25.2% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב