דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 605 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עגל עם פטריות שמפיניון
שילוב נהדר של בשר עגל בחלב קוקוס, צילום: ארן חן
  • 1 מחממים סיר בעל תחתית עבה ומוסיפים שמן.
  • 2 כשהשמן חם מוסיפים את הבשר (להשתמש בבשר כתף עגל ולא חזה עגל - חתוך לקוביות בגודל 2X2 ס"מ) ומטגנים עד אשר הבשר הופך זהוב ויפה. מוציאים ומניחים בצד.
  • 3 באותו שמן מתחילים לטגן את הבצל (חתוך לקוביות גדולות), שום (2 שיני שום פרוסות), גזר (קלוף וחתוך לקוביות קטנות), סלרי (ראש סלרי קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות) ופטריות (2 מארזי פטריות שמפיניון קטנות חצויות). כאשר הירקות והפטריות משחימים מוסיפים 2 כוסות מים ופחית חלב קוקוס אל הסיר.
  • 4 מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וקארי.
  • 5 מבשלים כשעה על אש בינונית או עד שהבשר מתרכך.
  • 6 טועמים, משלימים תיבול אם חסר ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 42.4% 41.4% 12.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב