דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פורל בתנור
פילה דג פורל אפוי בתנור
  • 1 בקערה מערבבים את מרכיבי המרינדה.
  • 2 משרים את הדגים (4 פילטים של פורל עם העור - ניתן להשתמש עם כל דג אחר) במרינדה למשך חצי שעה לפחות (ניתן גם ללילה).
  • 3 מחממים את התנור לחום הכי גבוה שיש. להמתין בסבלנות שיגיע לטמפרטורה המרבית.
  • 4 מניחים את הפילטים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומפזרים מעט מהמרינדה עליהם. יש לפזר בשלב זה את המלח הגס.
  • 5 מכניסים לתנור. ממקמים שלב אחד לפני החלק הגבוה ביותר בתנור.
  • 6 צולים במשך 8-12 דקות, תלוי בתנור ובגודל הפילטים.
  • 7 כשמתקבלים סימני השחמה הופכים בזהירות לעוד 2 דקות צלייה.
  • 8 ניתן להגיש לצד תפוחי אדמה צרובים או כל פחמימה כייפית אחרת.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מכיוון שמשך הצלייה קצר, חשוב להוציא את קערת הדגים מהמקרר לפני הצלייה ולתת להם להגיע לטמפרטורת החדר, על מנת שנגיע לצלייה מושלמת. הדגים יוצאים קריספים מבחוץ ועסיסיים מאוד מבפנים.

הערך התזונתי לא כולל את הסלט ותפוחי האדמה שבתמונה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 27.9% 64.5% 7.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב