דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 409 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר עם תחתיות ארטישוק
קציצות טעימות עם תחתיות ארטישוק
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה.
  • 2 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה. מוסיפים את תחתיות הארטישוק (אחרי שנשטפו במים חמים וסוננו) וממשיכים לטגן כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים, ומערבבים היטב.
  • 3 יוצרים כדורים מתערובת הקציצות שהכנו מראש ומוסיפים לסיר. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך כשעה. במידה והמים מתאדים תוך כדי בישול מוסיפים מים לפי הצורך.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המשיה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. תבלין משיה-קושט הוא תבלין לתבשילי בשר בקר וקציצות - ניתן להשיג בחנויות התבלינים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 22.1% 38.1% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב