דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (8-9 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מאפה מלאווח עם בשר טחון
כיסוני מלאווח במילוי בשר טחון
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה צבעו לאפור, ותוך כדי הטיגון לפורר עם מזלג כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה והתבלינים, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • 2 פורסים יחידה של מלוואח על משטח עבודה, מניחים באמצע כ- 2-3 כפות מתערובת הבשר, סוגרים לצורה של 1/2 עיגול ומהדקים עם האצבעות.
  • 3 מורחים על הבצק ביצה טרופה ומפזרים שומשום לפי הטעם.
  • 4 מניחים על נייר אפייה בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים. מתקבל מאפה מלאווח ובשר טחון שאי אפשר לעמוד בפניו!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 30.5% 23% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב