דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 15 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה קרה ללא אפייה ללא גלוטן
עוגה קרה ללא אפייה לצליאקים
  • 1 מרפדים תבנית פיירקס 30X20 בביסקוויטים (קנויים או אפויים ביתיים).
  • 2 מקציפים שמנת מתוקה, 2 כפות אבקת סוכר, גבינה לבנה, חצי כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג לקצף יציב וחזק. מוזגים על הביסקוויטים ומיישרים.
  • 3 מכסים ושומרים במקרר.
  • 4 ממיסים בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים את השוקולד.
  • 5 באותו הכלי שהיתה הקצפת ללא שטיפה שמים 100 גרם חמאה רכה מאוד ו- 5 כפות אבקת סוכר. מקציפים.
  • 6 לאחר כמה דקות מוסיפים את השוקולד המומס, שמנת חמוצה, קקאו, שוקולית וקורט מלח. ממשיכים להקציף עד שנוצר קרם סמיך.
  • 7 טועמים ולפי הטעם האישי אפשר להוסיף אבקת סוכר או קקאו.
  • 8 מוזגים על הקרם הלבן.
  • 9 מגררים שוקולד מריר או לבן או גם וגם לקישוט, מכסים ושומרים במקרר לפחות 4 שעות לפני האכילה.
  • 10 אם בוחרים להקפיא, להוציא כ- 5-10 דקות לפני ההגשה.
  • 11 אחרי שהעוגה מתייצבת במקרר, אפשר לפרוס אותה ולהקפיא את הפרוסות בכלים עם מכסה, כך אפשר להוציא כמה פרוסות שרוצים לאכול.
  • 12 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס באורך 30 ס"מ ורוחב 20 ס"מ.

ניתן להקפיא. הערך התזונתי לא כולל את הקישוט לעוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 37.2% 4.9% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב