דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טבעות בצל ללא גלוטן
טבעות בצל לצליאקים
  • 1 את הבצלים הלבנים והמקולפים יש לפרוס לטבעות של 1/2-1 ס"מ (דרך מומלצת - להוריד "ראש" ו"זנב" לבצלים כי מהקצוות פחות קל להכין מהם טבעות).
  • 2 אני מוציאה כמה טבעות שאני יכולה - ואת מה שקטן מדי או לא מתפרק, אני קוצצת ומחזירה למקרר למתכון הבא.
  • 3 להעביר לקערה את כוס החלב ולהשרות את טבעות הבצל כחצי שעה.
  • 4 את קמח הקונדיטור להכין על נייר אפייה ולהוסיף לפי הצורך.
  • 5 את פירורי הלחם ללא גלוטן יש להכין על אותו נייר אפייה של הקמח.
  • 6 את המלח והפלפל השחור יש לערבב בקמח.
  • 7 להכין לפי תחנות: מקערת החלב מעבירים את טבעות הבצל לקמח, מנערים, משם לביצים הטרופות, מנערים ומשם לפירורי הלחם.
  • 8 לטגן עד שזהוב מצד אחד ולהפוך.
  • 9 להעביר לנייר סופג.
  • 10 לפזר עוד מלח לפי הטעם.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 18.9% 9.6% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב