מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (10 קציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המבורגר עשוי מעדשים
- 1 מבשלים את העדשים (חצי חבילה) במים רותחים עד לריכוך. מעבירים למסננת ומצננים היטב.
- 2 מעבירים 3/4 מכמות העדשים למעבד מזון. מוסיפים את שיני השום ומעבדים לתערובת אחידה.
- 3 מעבירים את התערובת לקערה. מוסיפים את שארית העדשים, הגזרים, הבצל הירוק, הפטרוזיליה, התבלינים, החרדל (ללא סוכר), הביצים, פירורי התירס (ללא סוכר) והמלח ומערבבים היטב.
- 4 יוצקים מהתערובת לתבניות סיליקון.
- 5 אופים בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 20 דקות.
- 6 מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
- 7 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בלחמניה כמו המבורגר אמיתי עם חסה, עגבניה ובצל מטוגן (כמו בתמונה).
הערך התזונתי לא כולל את פצפוצי התירס הטחונים ללא סוכר. הערך התזונתי הוא רק לקציצות ולא למנה כולה עם הלחמניה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.5% |
7.1% |
25.6% |
49.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב