מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 490 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כנפיים בתנור עם תפוחי אדמה
- 1 מניחים בקערה גדולה את כנפי העוף, תפוחי האדמה (לא קלופים), הבצל והשום.
- 2 מערבבים בקערה קטנה את השמן, המים וכל התבלינים, מוזגים על הכנפיים בקערה ומערבבים היטב על שכל הכנפיים תספוגנה את כל הטעמים.
- 3 מעבירים לתבנית גדולה (אפשר לתבנית של התנור).
- 4 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום 180-200 מעלות למשך כ- 3/4 שעה עד להשחמה.
- 5 מומלץ להגיש עם קוסקוס, פירה או אורז.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.8% |
19.1% |
34% |
40.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב