דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 409 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בתנור עם קארי
כרעי עוף ותפוחי אדמה עם קארי
  • 1 מניחים בקערה גדולה את הכרעיים, תפוחי האדמה, הבצל והשום.
  • 2 בקערה קטנה מערבבים את המים, שמן הזית והתבלינים, מוזגים על העוף בתוך הקערה הגדולה ומערבבים היטב שהעוף יספוג את כל הטעמים.
  • 3 מניחים הכל בתבנית (אפשר בחד פעמי או בתבנית של התנור) ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45-60 דקות עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז.

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 17% 26.8% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב