דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (14 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק במילוי בשר
תחתיות ארטישוק עם בשר טחון
  • 1 להפשיר את תחתיות הארטישוק.
  • 2 בקערה להניח בשר טחון, לקצוץ פטרוזיליה, לגרד שתי עגבניות ולהוסיף תבלינים ושמן (כמון, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, מרק עוף ו- 2 כפות שמן). לטרוף בקערה קטנה ביצה.
  • 3 ליצור קציצות גדולות (בהתאם לגודל התחתית של הארטישוק). בעזרת מברשת להבריש את הצד הקעור של הארטישוק ולטבול צד אחד של הקציצה בביצה.
  • 4 להניח את הקציצה (עם הצד הטבול על תחתית הארטישוק). לחמם שמן ולטגן קלות משני הצדדים (עם 2 כפות שמן). לסנן.
  • 5 בסיר גדול להניח רסק עגבניות, כורכום, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 3 כפות שמן ומים רותחים. לערבב.
  • 6 להניח את הקציצות ולהרתיח. לאחר הרתיחה להנמיך את האש לאש בינונית ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה.
  • 7 להקפיד להרטיב את הקציצות מדי פעם עם הרוטב.
  • 8 להגיש ליד אורז לבן כשמעליו לשים את הרוטב האדום של הקציצות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 24.6% 40.9% 26.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב