דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 269 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עם תפוחי אדמה וקבנוס
תבשיל טעים המשלב חזה עוף וקבנוס
  • 1 מטגנים את הבצל עד שקיפות עם השמן.
  • 2 מוסיפים את חזה העוף החתוך לקוביות וממשיכים לטגן עד השחמה.
  • 3 מוסיפים את העבניות והקבנוס, מערבבים ומבשלים כרבע שעה.
  • 4 מוסיפים את התבלינים, את תפוחי האדמה וכוס מים, וממשיכים בבישול כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 14.2% 36.9% 43.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב