דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל מאפי הפילו)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילו ממולא בשר
מנת פתיחה בשרית נפלאה
  • הכנת הפילו הממולא:
  • 1 להפשיר את עלי הפילו לילה קודם במקרר.
  • 2 לקצוץ דק את הבצלים ולטגן בשמן הזית (2 כפות) עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן (לפורר עם מזלג) עד שהבשר מתפורר ומשנה את צבעו.
  • 4 להוסיף את השום, רוטב הצ`ילי המתוק, הקטשופ, המלח, הפלפל השחור והפטרוזיליה המיובשת, ולהמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות.
  • 5 לשמן כל עלה עם שמן זית (כ- 5 כפות) ולקפל לארבע, לשים במרכז כף גדושה ממלית הבשר ולסגור כמו חצי סוכריה. לאחר סגירת המאפה להבריש עוד בשמן זית מכל הכיוונים (אם חסר שמן להוסיף). להניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
  • הכנת רוטב הפטריות:
  • 1 לטגן את הבצל בשמן הזית עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך לטגן עד לריכוך.
  • 3 להוסיף את הקמח ולערבב במהירות כדי שהרוטב יהיה סמיך.
  • 4 להוסיף את המים הרותחים, המלח והפלפל השחור, ולהמשיך לבשל מעט.
  • הגשת המנה:
  • 1 להניח את מאפה הפילו הממולא על צלחת הגשה.
  • 2 למזוג על המאפה את רוטב הפטריות לפי הטעם.
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 17.6% 25% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב