דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק שעועית לבנה גיאורגי
מרק שעועית לבנה חורפי
  • 1 משרים את השעועית הלבנה במים למשך הלילה ומסננים. בסיר גדול מכסים את השעועית במים מחדש ומבשלים למשך כשעה ורבע עד לריכוך כמעט מלא.
  • 2 מטגנים במחבת את הבצל בשמן עד הזהבה ומוסיפים לסיר. מתבלים את רצועות חזה העוף בפפריקה וכורכום, ומקפיצים בשמן שנותר במחבת עד להזהבה. מוסיפים את קוביות חזה האווז, מקפיצים עוד כדקה ומוסיפים הכל לסיר.
  • 3 מוסיפים מים רותחים למי הבישול בסיר (סה"כ כ- 2 ליטר מים בסיר). מביאים לרתיחה ומוסיפים את הירקות, עלי הדפנה והתבלינים.
  • 4 מבשלים עד לריכוך הירקות כרבע שעה, בסוף מוסיפים את הכוסברה והשמיר הקצוצים, מבשלים עוד כרבע שעה והמרק מוכן.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 10.9% 31.6% 46.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב