דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת קישואים עם גבינה
פשטידת קישואים וגבינה ביתית
  • 1 לטגן את הבצל עד השחמה.
  • 2 את הקישואים המגורדים להניח במסננת ולסחוט אותם היטב עם הידיים - להניח בצד לרבע שעה שירדו עוד נוזלים (הקישואים מגירים נוזלים).
  • 3 בקערה מערבבים את הגבינות, הקמח, הבצל המטוגן והביצים, להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה ולערבב הכל.
  • 4 להוסיף את הקישואים שסיננו אל תערובת הגבינות עם הביצים, לערבב היטב, להוסיף את התבלינים ולערבב שנית. במידה והבלילה רכה מדי יש להוסיף כף גדושה אחת של קמח ולוודא היטב שהיא לא נוזלית מדי.
  • 5 לשמן את התבנית ולהוסיף את תערובת הגבינות עם הקישואים. לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 45-50 דקות (לא טורבו - אפייה רגילה) עד להשחמה. להגיש פשטידת קישואים עם גבינה מושלמת לאחר קירור של כ- 3 שעות לפחות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאכול את הפשטידה כ- 3 לאחר היציאה מהתנור. הפשטידה מתקשה ויותר קל לפרוס אותה. אפשר לחמם במיקרו כ- 2 דקות (לא יותר מדי).

ציוד נדרש: מומלץ לאפות בתבנית חד פעמית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמה המלצות: להוסיף כף קמח אחת או שתיים לפי הצורך במידה והבלילה יוצאת רכה מדי, לאפות בתבנית חד פעמית בלבד ולא בפיירקס ולסחוט את הקישואים היטב במסננת להוצאת הנוזלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 21.3% 28.1% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב