מצרכים למתכון
33 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (30-35 קציצות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
גם בשר הודו וגם בורגול
- 1 מחממים את השמן במחבת. מבשלים את הבורגול כ- 6 דקות ב- 3/4 כוס מים.
- 2 מערבבים את כל החומרים ויוצרים כדורים עם הידיים.
- 3 כשהשמן חם דיו, שמים את הכדורים בעדינות במחבת. מועכים במזלג לקבלת צורת דיסק. הופכים כשמשחים ומוציאים לנייר סופג כשמושחם משני הצדדים.
- 4 הקציצות טעימות חמות, פושרות וגם קרות, עם או בלי תוספת, בתוך מרק וגם בתוך פיתה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. ייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
36.5% |
45.3% |
14.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב