דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (מספר שניצלים מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל מטוגן
אין על שניצל מטוגן
  • 1 להמליח ולפלפל את השניצלים על משטח עץ או על שיש נקי.
  • 2 להכין 3 קערות גדולות: האחת עם הקמח, השנייה עם הביצים הטרופות, הרטבים והתבלינים, והשלישית עם פירורי הלחם המוזהבים המעורבבים עם השומשום.
  • 3 לטבול כל שניצל בקמח, לנער עודפי קמח, לטבול בתערובת הביצים ולאחר מכן לצפות מכל הכיוונים בפירורי הלחם והשומשום.
  • 4 להעביר ישר לשמן החם במחבת (שמן עמוק או חצי עמוק) לטיגון משני הצדדים עד שמוכן.
  • 5 להוציא אל רשת (לא בערימה) כדי שהשניצלים יישארו קריספיים. זהו - להגיש שניצל מטוגן מושלם שיכול להיות לצד תוספת כמו פירה, אורז עם ירקות בתנור, וגם בתוך כריך שניצל לדוגמא.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן המספיקה לטיגון עמוק/חצי עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 26.9% 47.6% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב