דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ עוף עם שעועית ירוקה
מוקפץ שלא תתאכזבו ממנו
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 משרים את השעועית הירוקה במים רותחים כ- 10 דקות, מסננים ומייבשים.
  • 3 משרים את נתחי העוף בקערה עם רוטב הסויה והצ`ילי הפיקנטי למשך כמה דקות.
  • 4 מחממים את השמן במחבת ווק, מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים קלות עד שהעוף משנה את צבעו (כ- 10 דקות). מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את השום והפטריות, ממשיכים להקפיץ כ- 4 דקות, מוסיפים את השעועית הירוקה וממשיכים להקפיץ ולערבב תוך כדי כ- 10 דקות.
  • 5 מוסיפים את הפסטה, מערבבים וממשיכים להקפיץ כ- 5 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את הצנוברים הקלויים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 13.4% 43.4% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב