מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת ט"ו בשבט קלה
- 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
- 2 לחתוך את הפירות היבשים לחתיכות קטנות (לא מדי).
- 3 להקציף חלבונים, להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
- 4 להוסיף קורנפלור + חומץ ולהקציף במהירות נמוכה עד להטמעה (כ- 10 שניות).
- 5 להוסיף חלמונים + פירות יבשים ולערבב ידנית.
- 6 לשמן תבנית עגולה מספר 24 או שתי תבניות אינגליש קייק.
- 7 לאפות כ- 40 דקות בתנור.
- 8 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר.
ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה מספר 24.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
10.2% |
11.8% |
74.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב