דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת בולונז
פשטידה מקורית מספגטי בולונז
  • 1 מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר המגורד והשום, וממשיכים בטיגון עוד כ- 5 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים בטיגון עד שהבשר משנה צבעו לאפור, ותוך כדי לפורר בעזרת מזלג למניעת גושים.
  • 3 מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים עד לצמצום נוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים, ותיכף מוסיפים גם את התבלינים. מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול עוד כ- 5 דקות, מכבים את האש ומצננים.
  • 4 מעבירים את הפסטה לקערה, מוסיפים את רוטב הבולונז ומערבבים. מוסיפים את הביצים, הקמח והקורנפלור, ומערבבים. משמנים תבנית בעזרת ספריי שמן (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ).
  • 5 מעבירים את הפסטה לתוך התבנית, מהדקים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות או עד להשחמה קלה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 14.6% 30.9% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב