דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נודלס ברוטב עם קוביות חזה עוף
שילוב בין נודלס לחזה עוף
  • 1 מניחים את קוביות חזה העוף בקערה עם כל מצרכי המשרה שלו, ומשרים לפחות למשך כחצי שעה עד לספיגת הטעמים.
  • 2 מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את האטריות משני הצדדים ממש מעט עד להשחמה קלה (כמו בתמונה - להיזהר לא לשרוף). מניחים בצלחת עם נייר סופג (את השמן לשמור - נעשה בו שימוש חוזר בהמשך).
  • 3 בסיר שטוח ורחב מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והפלפל האדום עד להזהבה קלה תוך כדי ערבוב.
  • 4 חותכים את העגבניות החלוטות לקוביות, מוסיפים לסיר ומערבבים עד לצמצום נוזלים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות + רסק העגבניות, וממשיכים לבשל לעוד כ- 5 דקות.
  • 5 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים גם את כל התבלינים ומערבבים.
  • 6 מוסיפים את הנודלס לסיר וממשיכים בבישול למשך כחצי שעה, עד לספיגת כל הנוזלים ובתנאי שהנודלס בשל. אם צריך להוסיף עוד מים - מוסיפים כל פעם מעט.
  • 7 בינתיים מטגנים את קוביות חזה העוף (באותה מחבת עם שמן הזית שטיגנו בה את הנודלס) עד שהחזה מוכן (כ- 8 עד 10 דקות תוך כדי ערבוב), ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
  • 8 מניחים את קוביות חזה העוף על האטריות ומגישים.
  • 9 הרי לכם ארוחה בסיר אחד חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 16.1% 49.8% 32.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב