דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שיש מעולה
עוגת שיש מעולם לא הייתה טעימה יותר
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לערבב בקערה רחבה את החמאה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3 להוסיף את הביצים ותמצית הוניל, ולטרוף נמרצות עד שמקבלים מרקם אחיד וחלק.
  • 4 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לטרוף עד לאיחוד, להוסיף את השמנת המתוקה ולאחד לבלילה סמיכה וחלקה.
  • 5 להעביר 1/3 מהבלילה לקערה נפרדת, להוסיף אליה את אבקת הקקאו המעורבבת לפני עם המים הרותחים ולאחד לתערובת חלקה.
  • 6 לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ולשמן היטב. למזוג את כל בלילת הוניל אל התבנית ומעל לאורך את בלילת הקקאו.
  • 7 להחדיר סכין פנימה, בתנועות מעגליות ליצור את צורת עוגת השיש ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 40-45 דקות עד שהעוגה תפוחה וקיסם הננעץ בה יוצא יבש.
  • 8 לצנן, לפדר באבקת סוכר ולהגיש עוגת שיש טעימה וקלה להכנה לסופ"ש!
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגה נשמרת אטומה בטמפ` החדר למשך כ- 3 ימים.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 21.9% 9.1% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב