דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כדורי ברנפלקס בטעם קינמון ותפוחים
כדורי ברנפלקס בטעם קינמון ותפוחים
מעדן טעים לאירוח

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 25 כדורים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 שמים בקערה את הברנפלקס ומרסקים עם מערוך (של עוגות) למרקם הרצוי, אני גרסתי גס כי ככה אוהבים אצלי.
  • 2 על אש בינונית שמים בסיר את השמנת המתוקה והשוקולד, ומערבבים עד להמסה מוחלטת ועיסה אחידה.
  • 3 שופכים את קרם השוקולד לקערת הברנפלקס המרוסק, ומערבבים עד שכל הברנפלקס מעורבב ומצופה בשוקולד.
  • 4 מניחים בצד את הקערה כחצי שעה עד להצטננות העיסה.
  • 5 מכינים את חומרי העיטור (סוכר חום, קוקוס ושקדים טחונים), כל סוג בקערה נפרדת, מכינים מהעיסה של הברנפלקס כדורים בגודל כמו בתמונה ומצפים בעיטור הרצוי.
  • 6 כך ממשיכים בכל העיסה, שמים בקערה/קופסה ומעבירים למקרר לפחות כשעה להתגבשות והתייצבות טעמים.
  • 7 בתיאבון חיוך

יפה מאוד לאירוח וניתן להכנה עם הילדים. אפשר להשתמש גם בברנפלקס מכל הסוגים שאוהבים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)181365
חלבונים (גרם)3.45 6.97
פחמימות (גרם)3162
מתוכן סוכרים (גרם)1.98 3.99
שומנים (גרם)6.31 12.71
מתוכם שומן רווי (גרם)3.38 6.82
כולסטרול (מ"ג)11.4 22.98
נתרן (מ"ג)156.64315.8
סיבים תזונתיים (גרם)3.27 6.58
מים (גרם)0.030.06
ויטמין B (מק"ג)5.7911.68
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)1.693.41
ברזל (מ"ג)0.010.03
מגנזיום (מ"ג)0.180.37
זרחן (מ"ג)0.080.16
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.715.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 14.4% 7.9% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.