דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

72 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (כ- 72 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לבבות וניל צימוקים עם מסקרפונה וענבים
קינוח קיצי מושלם בצורת לבבות
  • הכנת התחתיות:
  • 1 שמים בקערה 2 ביצים ומקשקשים אותן. מוסיפים את כל שאר המצרכים של התחתיות ומערבבים ביחד עד לנוזל סמיך ואחיד.
  • 2 שמים את הצימוקים להשריה במים רותחים כמה דקות בלבד. מסננים היטב את המים.
  • 3 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • 4 משמנים את תבניות הלבבות מסיליקון עם ספריי שמן, ושופכים מהבלילה כחצי כמות מהשקע בתבנית (זה תופח כמובן), שמים בכל שקע כ- 2 צימוקים מסוננים ממים.
  • 5 מכניסים לתנור עד להשחמה קלה בלבד, מקפידים לסובב את התבניות כדי שהלבבות בסוף התנור לא יאפו יתר על המידה.
  • 6 מוציאים מהתנור.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה כף סוכר כל פעם, עד לקצפת אחידה.
  • 2 מערבבים את המסקרפונה לבד כדי לפרק אותו ואז מוסיפים אותו בהדרגה לשמנת המתוקה להשוואת מרקמים.
  • הכנת הקישוט:
  • 1 מחכים שהלבבות יצטננו מהתנור ורק אז מזליפים את הקרם לתוכם בכדי לא להמיס את הקרם.
  • 2 חוצים את הענבים לחצי ומניחים אותם על הקרם.
  • 3 עושים שפיץ קטן של קרם על הענב.
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 36.2% 7.7% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב