דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קציצות חזה עוף)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות חזה עוף ותפוח אדמה
קציצות טעימות שכיף לאכול
  • 1 מגרדים את תפוח האדמה והבצל (בנפרד) בפומפייה, מעבירים למסננת וסוחטים מנוזלים.
  • 2 מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות יחד, מכסים ומשהים במקרר לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 יוצרים קציצות, מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומוציאים על נייר סופג.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 22.7% 50.2% 24.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב