דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 533 גרם למנה\יחידה (מנות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סינייה פומודורו
מנה נפלאה לפתוח איתה את הארוחה
  • 1 חותכים את העגבניות בחלקן העליון (לא לזרוק), ובעזרת כפית מרוקנים את תוכנן ואת והגרעינים.
  • 2 מאדים את הבצל והגזר במחבת עם שמן זית (כ- 2-3 כפות) כ- 10 דקות. מוסיפים את השום והבשר, וממשיכים לפורר את הבשר תוך כדי אידוי בתוך המחבת.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, כרבע כפית עד חצי כפית מכל תבלין ומלח בהתאם לטעם, ומערבבים. מגבירים מעט את האש ומוסיפים ככוס מים חמים. מערבבים, ממשיכים לבשל עד שהבשר רך לאכילה.
  • 4 במידת הצורך מוסיפים עוד מים. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים, מתקנים טעמים ומכבים את האש.
  • 5 ממלאים את העגבניות בתערובת, כך שתיווצר "גבעה" קטנה מתוך העגבניות. מניחים את העגבניות בתבנית על נייר אפייה, ומכסים בחזרה עם החלק העליון של העגבניות.
  • 6 בעזרת מברשת משמנים את העגבניות מבחוץ (1-2 כפות). מכניסים לתנור לאפייה של כ- 10-15 דקות בחום של 180 מעלות, עד להשחמה.
  • 7 להגשה, מוזגים מעט טחינה על צלחת, מניחים את העגבניה ומפזרים צנוברים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 32.3% 22.3% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב