דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם גבינה
שילוב של שוקולד וגבינה
  • 1 בקערה אחת להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
  • 2 בקערה נוספת לערבב את החלמונים עם הגבינה וחצי כוס הסוכר הנוספת.
  • 3 להמיס את השוקולד, אבקת הקקאו והחמאה.
  • 4 לערבב את הקמח עם אבקת האפייה.
  • 5 בקערה נפרדת לקחת מחצית מתערובת החלבונים ומחצית מתערובת החלמונים, לערבב בעדינות עם חצי כוס קמח ולהניח בצד.
  • 6 אל תערובת החלמונים שנשארה להוסיף את תערובת השוקולד המומסת ו- 3/4 כוס הקמח הנותר ולערבב.
  • 7 אל תערובת החלמונים זו להוסיף בעדינות בתנועות קיפוליות את תערובת החלבונים שנותרה (כעת יש לנו 2 קערות - אחת עם גבינה ואחת עם שוקולד).
  • 8 לשמן מעט תבנית עגולה, ליצוק לתוכה את תערובת השוקולד
  • ומעל את תערובת הגבינה, ועם מזלג לערבב בתנועות סיבוביות.
  • 9 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כחצי שעה או עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה חד פעמית או רגילה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.1% 16.3% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב